Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

ALMÁSY APARTMANHÁZ SZABÁLYZAT

 

Apartman foglalás esetén kedves Vendégeink elfogadják az alábbi házirendet. Telefonos foglalás esetén, a helyszínen kerülnek elfogadásra a feltételek.

1 Apartmanfoglalás
Apartman foglalás írásban vagy telefonon történik……….. weboldalon található elérhetőségek egyikén.
A lefoglalt apartman az érkezés napján 18:00-ig biztosítjuk kedves vendégeinknek. Természetesen lehetőség van a későbbi érkezésre is, de ezt minden esetben kérjük előre jelezni, ellenkező esetben a foglalásokat rendszerünkből 18:00 után töröljük.

2. Érkezés - Távozás
Apartman elfoglalása: 14 órától (amennyiben korábban érkeznének, kérjük, előre jelezzék és a lefoglalt szobát munkatársaink időben előkészítik, úgy azt 14 óra előtt is elfoglalhatják).
Apartman elhagyása: 10 óráig. Távozás után az apartmanokat ellenőrizzük. A távozás után észlelt hiány, károkozás, rongálás esetén a vendég teljes körű anyagi felelősséggel tartozik.
Késői távozás esete: 18 óráig az aktuális napi apartman ár 50%-a, 18 óra után az aktuális napi apartman ár 100%-a kerül felszámításra.

3. Fizetési/lemondási feltételek
Foglalás esetén a szolgáltatások végértékének 50%-os befizetését, vagy bankkártya garanciát kérünk kedves vendégeinktől. A kártya adataira (kártya tulajdonosa, száma, érvényessége) a foglalási garanciához van szükségünk.
A foglalás fennmaradó értékét a helyszínen érkezéskor vagy távozáskor lehet kiegyenlíteni.
Előterhelést a kártyán kizárólag a megrendelő írásos beleegyezésével végzünk.
Lemondási feltételek: egyéni megrendelések esetében az érkezés előtt két nappal díjmentesen lemondható a megrendelt szolgáltatás. Kiemelt időszakok, valamint egyedi csomagok esetében a lemondási feltételek ettől eltérhetnek.
4.Lemondási díj:

Az érkezést megelőző két napon belüli lemondás esetén, illetve ha a vendég nem érkezik meg ("no show") a megrendelő a megrendelt szolgáltatások összértékét köteles lemondási díj címén megfizetni.
Előleg bekérése esetén az előleg csak abban az esetben számít megfizetettnek, ha annak összege a bankszámlára megérkezett.

5. Kisállatok
Az apartmanba kisállat nem vihető be.

6. Viselkedés a apartman házban
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. (Különösen 22:00 óra után figyeljenek egymás nyugalmára.)                               
Az apartman felszerelési tárgyait azok területéről kivinni tilos.
Az apartman eszközeit rendeltetésszerűen kell használni.
A tűz és balesetvédelmi szabályok betartása minden vendég számára kötelező.
Károkozás esetén a kár okozója vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni.
Nemdohányzó apartmanok, ezért kérjük vendégeinket, hogy használják a dohányzásra kijelölt helyeket, amelyek rendelkezésükre állnak az apartman bejáratánál, valamint a szálloda teraszán.                                                    
Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a szobai törülközőket ne vigyék el.

7. Biztonság
Az apartman területén több biztonsági kamera működik.
Az apartmanban hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget! Az apartman elhagyásakor az ajtót MINDEN ESETBEN zárni kell.
Kérjük vendégeinket, hogy a apartmanban tapasztalt mindennemű meghibásodást haladéktalanul jelezni szíveskedjenek.

8. Parkolás
Az apartman zárt parkolóval rendelkezik. Kérjük vendégeinket a kijelölt vonalon belüli parkolásra, hogy a ki-be állás minden vendég számára biztosítva legyen. Minden apartman rendelkezik 1 db kapu távirányítóval, amit távozáskor le kell adni.
Postacím:5700 Gyula, Károly Róbert u. 3    

Telefon: +36 30 599 50 58
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


ELÉRHETŐSÉGEINK

 Almásy Apartmanház Gyula

5700 Gyula, Károly Róbert u.3

almasyapartmanhaz@gmail.com

+36 30 599 50 58


Deprecated: Non-static method MYFacebookFanbox::getContent() should not be called statically in /home/szallas5/public_html/modules/mod_facebook_fanbox/mod_facebook_fanbox.php on line 20

Notice: Undefined variable: siteurl in /home/szallas5/public_html/modules/mod_facebook_fanbox/fanbox.php on line 94